Solgt efter første fremvisning

Glade kunder: Anne-Dorthe & René – Sælger af Brigadevej 12, 4. th., Amager

 

Hvorfor sælge?

Vores søn, som har boet i lejligheden i 10 år, skulle flytte et andet sted hen, og gerne til en lejlighed med elevator.

Hvorfor base1?

Vi så, at der i Holmbladsgade, hvor vi handler tit, lå en base1-butik. Det virkede også som om, at base1 havde mange salg med forældrekøb. En del af de lejligheder, som er blevet købt i nærheden, er blevet købt af forældre, som så satte dem i stand til deres børn. Så vi tænkte, at det nok var den rigtige ejendomsmægler, da det netop var det klientel, som potentielt kunne være købere til lejligheden.

I satte en større renovering i gang inden salg?

Ja. Vi talte med base1 om, hvad der kunne svare sig at renovere i lejligheden ved eventuelt salg. Det ville gøre, at lejligheden dels var lettere at sælge, dels at pengene ville komme hjem igen. Vi gik i gang med at renovere køkkenet med nyt gulv og elementer, pæne vægge og lofter og så nye el-installationer. Det brugte vi tre måneder på.

Og så var den parat til salg?

Ja. Da vi var færdige med renoveringen, kontaktede vi så base1 igen – vi ville høre, hvad de skulle have for at sælge lejligheden. Da de hørte, hvor lejligheden lå, fik vi at vide, at base1 lige havde solgt en lejlighed på 1. salen i samme ejendom – til en kvinde. Der var dog en ung mand, som også var meget interesseret. Han havde så sagt til base1, at hvis det var, at der kom noget lignende, så ville han gerne orienteres.

Hvordan blev den solgt?

Samme dag, som base1 havde vurderet lejligheden, så kom den unge mand og kiggede på den. Han sagde, at han var interesseret, og at prisen også virkede rimelig nok, og han synes, det var en fin lejlighed. Så det gik hurtigt – faktisk kun en lille uge efter vi havde meldt os på banen.

Lejligheden nåede så slet ikke at blive lagt ud til salg for offentligheden!?

Rigtigt. Der sparede vi så også lidt penge på salæret!

 

Solgt godt

• Anne-Dorthe Pedersen og René Kjærulff har solgt deres 2V ejerlejlighed på Brigadevej 12, 4. th. på Amager.
• Sat til salg 30. marts. Solgt på første fremvisning via køberkartotek. Kunden fik fremvist boligen samme dag den kom til salg og underskrev købsaftale to dage efter.
• Udbuds- og salgspris på kr. 1.295,000.
• Lejligheden stod i René og Anne-Dorthes navn. Deres søn har været lejer af lejligheden og har i dag fundet en ny lejlighed i Valby.
• René og Anne-Dorthe var på ferie på Bornholm, da købstilbuddet kom. Parret måtte derfor sende underskrifter retur til København via det lokale bornholmske bibliotek!