Boligvurdering

Gratis salgsvurdering

Vurdering af toppris i aktuelt boligmarked

superkilen-noerrebro

Gratis salgsvurdering

Vi kender København, og vi kender dit kvarter

halmtorvet-vesterbro-koebenhavn

Gratis salgsvurdering

Lejligheder er vores speciale

Få overblik over salgsproces med sælgerguide

Læs her mere om salgsprocessen, når du skal sælge din ejerbolig eller andelsbolig hos base1.

Sælgerguiden giver dig overblik over alle de forskellige trin i processen med at sælge din bolig.

 

saelgerguide-base1

 

Før salget

Som det første skridt i et trygt og hurtigt boligsalg får du en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Herefter gennemgår vores mægler vurderingen og salgsbudgettet med dig. I salgsmaterialet lægger base1 vægt på dine ønsker og lokalkendskab med mere. Når du er tilfreds med salgsmaterialet, indgår vi en formidlingsaftale.

Vurdering af din lejlighed
Den vigtigste faktor for vurderingen er naturligvis lejligheden selv, men priserne i området, byudvikling samt boligmarkedets udvikling spiller også en rolle. Når din mægler har afgjort, hvilken pris lejligheden kan sælges for, udarbejdes en salgsopstilling, der indeholder et salgsbudget.

Salgsbudget
Salgsbudgettet viser det beløb, som du kan forvente at modtage, når din lejlighed er solgt. Her ser du den pris, som køberen betaler modregnet dine udgifter ved salget. Det er vigtigt, at du fra starten har et præcist billede af dine udgifter, så du ikke ender med ekstra regninger til sidst.

Formidlingsaftale og salær
Så snart du beslutter dig for, at vi skal hjælpe dig med dit boligsalg, underskrives en aftale om vilkårene. Forinden har du selv frit valgt, hvilken en af base1’s fleksible salgspakker, du foretrækker. Afhængigt af om du selv vil hjælpe til med dele af salget eller helst vil overlade salget helt til base1. I den underskrevne formidlingsaftale forpligter vi os til at sætte din bolig til salg til den aftalte pris inden for et fastlagt tidsrum.

Under salget

Vi går efter at sælge din lejlighed til den bedste pris og helt uden besvær. Vi fører dig trygt igennem salgsprocessen, og vi sørger for, at potentielle købere hurtigt kommer til at se din lejlighed.

Køberkartotek
Når du underskriver formidlingsaftalen, sættes din lejlighed til salg, og vores mæglere gennemgår vores kartotek over mulige interesserede købere. Kort tid efter modtager de potentielle købere salgsopstillingen, og vi tager kontakt til dem telefonisk.

Annoncering for din lejlighed
Din lejlighed sættes til salg i alle vores butikker i København, og den vises på vores website med professionelle billeder, plantegning og en stilfuld boligvideo. Samtidig kommer den på boligsiden.dk og boliga.dk, og den vises i relevante lokalaviser.

Fremvisning af din lejlighed
Det er fremvisninger, der sikrer salget. Derfor er vores mål at vise din lejlighed til flest mulige potentielle købere. Ofte tager vi købere med på en personlig boligvisning i en af vores boligbiler. Erfaringen viser, at det er en effektiv salgsmetode, som giver os mange henvendelser og sikrer flere fremvisninger af lejligheder som din.

Købsaftale
Når en køber forelsker sig i din lejlighed, uden at være sikker, kan køberen underskrive en købsaftale, der typisk indeholder et forbehold for godkendelse fra bank eller advokat. Indtil forbeholdet udløber, kan base1 fortsat vise din bolig frem til andre købere.

Fortrydelsesret
Ifølge loven har alle boligkøbere en forbrugerbeskyttet fortrydelsesret, så køberen kan fortryde handlen mod at betale 1 % af kontantprisen op til seks hverdage efter, købsaftalen er underskrevet.

Tillykke! Din bolig er solgt
Din bolig er solgt, når disse betingelser er opfyldt:

  • Købsaftalen er underskrevet både af dig og køberen
  • Fortrydelsesfristen er udløbet
  • Handlen er godkendt af købers advokat og bank

Efter salget

Når køberen har skrevet under på købsaftalen, handlen er godkendt og fortrydelsesfristen udløbet, er din bolig solgt. Inden handlen er færdig, skal skøde, tinglysning og refusionsopgørelse dog på plads.

Skøde
Skødet er den endelige aftale mellem dig og køberen. Når I begge har underskrevet skødet, og det er blevet tinglyst, bliver din lejlighed overdraget til køberen.

Tinglysning
Efter begge parter har underskrevet skødet, anmeldes det til tinglysningskontoret. Anmeldelsen sikrer, at tinglysningskontoret modtager alle nødvendige oplysninger, så tinglysningen kan godkendes. Samtidig koordinerer base1 også med panthaverne, så dit og køberens lån bliver aflyst og tinglyst i rigtig rækkefølge.

Refusionsopgørelse
Ved slutningen af salget skal de sidste udgifter mellem køber og sælger fordeles. Udgifterne tæller bidrag til ejerforening, ejendomsskat og betaling for varme og el. Når du giver de nødvendige kvitteringer til base1, videregiver vi dem til køberens advokat, der udarbejder det endelige regnskab og sørger for afregningen.