halmtorvet-vesterbro-koebenhavn

Hurtig solgt

Ring på 3389 8900 - og sælg hurtigt!

Skal vi sælge din lejlighed?

Sælg din lejlighed hurtigt

hoejeste_pris

Vi er blandt de hurtigste mæglere til at sælge din lejlighed, så hvorfor trække det i langdrag?

Enkelt og hurtigt:
base1 har gjort det enkelt at få en salgsvurdering. Tre simple skridt, og så har du den helt rigtige vurdering på din bolig.

  1. Udfyld formularen
  2. Bliv kontaktet af base1
  3. Få den helt rigtige vurdering

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. part, og vi behandler oplysningerne helt fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...

Vi kender byen

base1 har, siden vi startede i 1981, haft fokus på køb og salg af an- dels- og ejerlejligheder i København. Lige fra begyndelsen har det været vores målsætning at gøre det enkelt og ligetil at handle bolig, især hvis du er førstegangskøber eller -sælger.

Derfor har vi altid gjort en dyd ud af, at forenkle og forklare alle de store og ofte uoverskuelige ting i forbindelse med en bolighandel – specielt finansiering og jura. Derfor er den personlige kontakt også utrolig vigtig for os.

Vi findes kun i København, og det gør, at vi om nogen kender byen ud og ind. Vi ved, hvor de absolut mest attraktive og trendy steder er, samt hvor i byen, der foregår en interessant udvikling. Vi elsker byens puls, stemningen og mangfoldighed.

Vores store kendskab til Danmarks største by betyder for dig, at vi altid præcist kan give dig en realistisk vurdering af, hvad der er den højest opnåelige pris ved salg, eller ringer ligger ved køb.