Venedigvej 5, 3. tv., 2300 København S

Indflytningsklar 3-vær. på indre Amager - 2 altaner, dejlig gårdhave, tæt på Amagerstrand og metroen 5 min væk.

Her bor du centralt på Amager midt mellem Øresund og Lergravsparkens metro stationer. Amager Strandpark ligger kun 7 min væk fra lejligheden, og dine indkøb kan du gøre i det lokale supermarked rundt om hjørnet. Hvis du drømmer om den store shoppetur ligger det nyombyggede Amager Center inden for 10 min og strøget er 16 min væk. Hvis du er studerende, kan du også let komme til KUA og CBS på din cykel eller med metroen.

Lejligheden er disponeret med: Hyggelig entre. Nyere lyst badeværelse bl.a. med væghængt toilet. Flot køkken i hvid højglans - fra køkkenet har du udgang til den ene af lejlighedens 2 store altaner. Soveværelset vender mod gården, så du kan sagtens have vinduet åbent en varm sommerdag. I stuen er der god plads til møblerne, og herfra har du også udgang til lejlighedens anden altan, som er vestvendt med masser af eftermiddags/aftensol. Fra stuen går du ind til spisestuen, som ligeledes kan benyttes som værelse, hvis det skal være en delelejlighed.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.