Sylviavej 9, 4. th., 2500 Valby

Lys og rummelig 2V øverst i ejendommen - smuk udsigt og top beliggenhed i down-town Valby

Lys og rummelig 2V øverst i ejendommen - smuk udsigt og top beliggenhed i down-town Valby

I velholdt rødstensejendom ligger denne 62 kvm. store og flotte andelslejlighed. Foreningen vedligeholder løbende ejendommen, bl.a. med nye faldstammer, vandrør, termovinduer m.v. Her er et godt naboskab, og gode fællesfaciliteter i form af aflukket grønt gårdmiljø og loftrum. Beliggenheden bliver ikke meget bedre - down-town Valby med kort afstand til et hav af hyggelige caféer, Spinderiet, station/bus, Tingstedet, Søndermarken og hele det hyggelige miljø omkring Nordisk film.

Forening med fornuftig økonomi i form af fast rente på realkreditlånet og afdrag på ca. kr. 750.000 om året., ligesom boligafgiften netop er nedsat med kr. 500 pr. md.

Lejligheden fremtræder lys og særdeles rummelig med "lige de ekstra kvadratmetre". Skal den deles er den helt perfekt, da der er god plads over det hele.

Indeholder: Fordelingsentré. Nyere veldisponeret køkken med god skabsplads. Badeværelse med lyse fliser, gulvvarme og brus. Stor dejlig opholdsstue med store vinduespartier og masser af lys. Roligt beliggende soveværelse med plads til stor dobbeltseng, skab og kontorplads. Fra alle rum er der fri og uhindret udsigt, hvilket også giver et dejligt lys i hele lejligheden.

Derudover er der hvide vægge, plankegulve, termovinduer og fjernvarme.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.