Amagerbrogade 112, 3. tv., 2300 København S

Smuk herskabslejlighed med kæmpe opholdsaltan mod syd/vest - kernesund andelsforening

I hjertet af Amager med populær beliggenhed udbydes lys og rummelig 5V-lejlighed med en ualmindelig stor og brugbar altan med eftermiddags/aftensol og fri udsigt. Her får I en yderst central beliggenhed med kort afstand til Amager Strandpark, Holmbladsgades små specialbutikker, Christianshavn og centrum af København. Der er desuden kun 5 minutters gang til Metrostation og Amager Centret. Her får du det bedste af Amager, hvis I sætter pris på hyggeligt nærmiljø.

Foreningen er stiftet i 1993, og er stort set gældfri. Du får således 135 kvm. for kun kr. 31.000 pr. kvm, hvilket er en betragtelig rabat i forhold til en ejerlejlighed i området. Endvidere er boligafgiften kun kr. 2.025 pr. måned, hvilket er væsentligt lavere end sædvanlige ejerudgifter på en ejerlejlighed.

Der er brugsret til pulterrum, cykelparkering og et hyggeligt aflukket gårdmiljø, hvor foreningens beboere mødes. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og fremtræder i god stand.

Lejligheden er istandsat indenfor de senere år, og fremtræder i særdeles velholdt stand, ligesom sælger har foretaget gode indretningsvalg. Lejligheden indeholder: Rummelig entré. Lyst, lækkert køkken-leve-rum med karnap og gennemgående lys fra store vinduer. En suite med smuk opholdsstue, hvor der er god plads til den store familiesofa. 2 store værelser, det ene med udgang til lejlighedens store funktionelle altan. Praktisk og veludnyttet kontor. Stort nyere badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle.

Derudover kan du glæde dig over klassiske detaljer, såsom højt til loftet, æstetiske, velbevarede stuklofter og plankegulve.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.