Sylviavej 9, st. tv., 2500 Valby

Lys og rummelig 2V med nem adgang til foreningens dejlige grønne gårdmiljø

NB: Køber opfordres til at få en konkret godkendelse til lejligheden/foreningen før lejligheden besigtiges.

I velholdt rødstensejendom ligger denne 62 kvm. store og flotte andelslejlighed. Foreningen vedligeholder løbende ejendommen, bl.a. med nye faldstammer, vandrør, termovinduer m.v. Her er et godt naboskab, og gode fællesfaciliteter i form af gårdmiljø og loftrum. Beliggenheden bliver ikke meget bedre - down-town Valby med kort afstand til et hav af hyggelige caféer, Spinderiet, station/bus, Tingstedet, Søndermarken og hele det hyggelige miljø omkring Nordisk film.

Forening med fornuftig økonomi i form af fast rente på realkreditlånet og afdrag på ca. kr. 750.000 om året. Gældsfaktor er ca. 50 %.

Lejligheden er perfekt som delelejlighed for 2 studerende.

Indeholder: Fordelingsentré. Lyst elementkøkken med god skabsplads og vaskemaskine. Renoveret badeværelse med brus. Stor rummelig og ugeneret opholdsstue. Dejligt soveværelse med lige det ekstra plads til skab og den store dobbeltseng. Fra alle rum er der fri og uhindret udsigt med langt til genboerne, hvilket også giver et dejligt lys i hele lejligheden.

Derudover er der afhøvlede plankegulve, nyere termovinduer og fjernvarme. Lejligheden fremstår i fin stand klar til dig og dine møbler.

Lejligheden kan overtages hurtigt.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.