Horsekildevej 5, 1. tv., 2500 Valby

Hyggelig 3 værelses andelslejlighed med lav boligafgift.

NB: VI OPFORDRER TIL, AT INTERESSEREDE KUNDE INDHENTER EN KONKRET BANKGODKENDELSE TIL KØB AF DENNE LEJLIGHED FØR BESIGTIGELSE.

Velbeliggende ejendom i roligt område og alligevel yderst centralt med kun 2 minutter til Spinderiet, Valby station og Tingstedet. I området er der cafeer, restauranter, små hyggelige butikker, og gode indkøbsmuligheder. Du er også i gå-afstand til Søndermarken og Zoologisk have, ligesom du nemt kan cykle til København og indre by.

Ejendommen er velholdt med nye vinduer og facade mod gaden (afsluttet i 2019). Ejendommen har et energimærke B, og fremstår i god stand. Der er en hyggelig stor solrig aflukket gård med cykelparkering, legeplads og urtehave.

Lejligheden består af 2 soveværelser og en stue. Lyst køkken med lille spiseplads. Fordelingséntre. Separat toilet. Sælger har etableret et separat baderum i lejligheden, som fungerer rigtig fint, med brusekabine, vask m.v. Lejligheden er med stuklofter, originale trægulve og fremstår i god stand.

I foreningen er der også vaskekælder, tørrekælder, fælleslokale og hobbyrum. Foreningen er stiftet i 1963, er veldrevet og har en god sund økonomi med et fastforrentet lån/gældsfaktor på kun 15 %.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.