Ørnevej 38, 4. th., 2400 København NV

Skøn lys begynderlejlighed med sydvendt altan og pragtfuld udsigt til Københavnske tagrygge

God rødstensejendom i det eftertragtede Fuglekvarter, få minutters gang fra ny Metro, Nørrebro Station, Nørrebro Bycenter, de mange spændende indkøbsmuligheder og cafétilbud. Rådhuspladsen og Utterslev Mose ligger i cykelafstand, og der er brugsret til loftrum (mod betaling), cykelkælder samt et indbydende gårdmiljø.

Lejligheden er super hyggelig og med masser af lys ind gennem vinduerne og indeholder:Fin entré. Charmerende køkken med god skabsplads, udsigt og mulighed for lille morgen-kaffe-plads. Flisebadeværelse i en absolut fornuftig størrelse. Rigtig hyggelig og lys stue med praktisk og rummelig alkove der giver mange indretningsmuligheder. Fra stuen er der udgang til den sydvendte altan med - velnok - den bedste udsigt i Nordvest.

Lejligheden fremstår med plankegulve og lidt stukkant. Indretningen er i top, og man føler virkelig at kvadratmetrene er særdeles veludnyttet.

Dette er lejligheden for dig, som vil bo centralt og hyggeligt - gå ikke glip af denne gode begynderlejlighed.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.