Randersgade 9, 1. th., 2100 København Ø

Indre Østerbro - lys og rummelig 3-værelses med syd/vestvendt altan og elevator - privat parkering til ejendommen

Velbeliggende nyere og velholdt ejendom der bl.a. tilbyder en skøn fælles gårdhave og privat parkering for ejendommens beboere. Her er du tæt på en af Københavns mest spændende indkøbsgader med små specialbutikker, åbne pladser og den helt rigtige feel-good-stemning. Endvidere kan du besøge Sankt Jakobs Plads, hvor der er udpræget "fransk attitude" på caféerne, restauranterne og Letz Shop. Læg dertil at du er i gå-afstand til søerne, Fælledparken og den nye metro ved Trianglen. Ejendommen er nyere, velholdt og tilbyder bl.a. en skøn fælles gårdhave og privat parkering for ejendommens beboere.

Lejligheden har en topbeliggenhed med fri udsigt fra altanen. Indeholder: Stor møblerbar velkomstentré med praktisk skabsplads. 2 fine værelser med plads til det meste. Stort badeværelse med sep. brus, gulvvarme og plads til vaskesøjle. Ældre køkken i åben forbindelse med opholdsstue, hvorfra der er udgang til den syd/vestvendte altan.

Her er lyse vægge/lofter, trægulve, termovinduer, billig fjernvarme og et usædvanligt skønt nærmiljø.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.