Christian X's Alle 60, 1. tv., 2800 Kongens Lyngby

Lys og lækker 3-værelses på hyggelig stillevej centralt i Lyngby

Her tilbyder vi en særdeles lys og rummelig hjørnelejlighed med en yderst central beliggenhed i grønt og stemningsfyldt område. Lejligheden ligger bekvemt på 1. sal med grønt kig fra alle vinduer, ligesom der kun er en kort gå-tur til Lyngby's hyggelige handelsstrøg samt de mange rekreative områder Lyngby kan tilbyde. Som ny ejer har du bl.a. adgang til foreningens store private parkeringsområde, fællesvaskeri, eget loftrum og cykelkælder. Foran ejendommen er der store grønne forhaver, som beboerne frit kan benytte og indrette med egne havemøbler. Har du børn, er der institutioner i nærheden og skoledistriktet hører til den populære Engelsborgskolen.

Lejligheden fremtræder i god stand og indeholder: Fordelingsentré. Fint flisebadeværelse med brus og vindue. Lyst elementkøkken med grønt kig og rig mulighed for at etablere en spiseplads. Pragtfuld opholdsstue med sydvendt vindue og lige den ekstra plads til både hygge- og spiseafdeling. Rummeligt soveværelse - ligeledes mod syd - som kan laves en-suite til stuen. Veldisponeret værelse med dejlig beliggenhed til foreningens gård.

Endvidere kan du glæde dig over filt på de lyse vægge, nyt elektricitet, termovinduer, smukke plankegulve og det mest fantastiske, naturlige lys i lejligheden.

Velkommen til dit nye hjem.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.