Søndre Fasanvej 87E, 2. 3., 2000 Frederiksberg

Indflytningsklar 3-værelses med fri udsigt til Søndermarken fra køkkenet - skøn sydvendt altan

Her tilbyder vi en fin 3-værelses lejlighed med frit kig til Søndermarken fra køkkenet. Lejligheden ligger i en velholdt gulstensejendom fra 1991 tilbagetrukket fra vejen og med grønne rekreative områder i umiddelbar nærhed. Her får du en nymalet og veldisponeret 3-værelses med en efterspurgt beliggenhed ca. 50 meter fra Søndermarken, Zoologisk have og alle Valby's små specialbutikker omkring Tingstedet og Spinderiet. Der er offentlig transport i umiddelbar nærhed, ligesom der er gode parkeringsmuligheder på ejendommens private parkeringsplads. Der er brugsret til et kælderrum, festlokale, fællesvaskeri og grønt gårdmiljø med legeplads.

Indgangspartiet til opgangen er med mindre vindfang og derfra kan du tage elevatoren op til lejligheden, som indeholder: Entré med skabe. God størrelse badeværelse med fliser, gulvvarme og sep. bruseniche. Skøn opholdsstue med hjørnevindue, fri udsigt og udgang til syd/vestvendt altan. 2 rummelige værelser med masser af lys. Dejligt elementkøkken med god mulighed for at etablere en spiseplads ved vinduet hvorfra der er direkte kig til Søndermarken.

Derudover er her lyse nyafhøvlede trægulve, hvide vægge, termovinduer og fri udsigt til træer fra den sydvendte altan.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.