Randersgade 11, st. th., 2100 København Ø

3-vær. med direkte udgang til skøn syd/vestvendt have med masser af sol - Central beliggenhed på Indre Østerbro

Veldisponeret 3-vær. på 87 kvm. med direkte udgang til lille syd/vestvendt have. Her kan du udleve dine grønne drømme centralt i København. Beliggenheden er "10 ud af 10" med gå-afstand til Østerbro's mest spændende indkøbsgade, hvor de små specialbutikker ligger som perler på en snor. Und dig selv et besøg på Sankt Jakobs Plads, hvor der er udpræget "fransk attitude" på caféerne, restauranterne og Letz Shop. Læg dertil at du er i gå-afstand til søerne, Fælledparken og den nye metro ved Trianglen. Ejendommen er nyere, velholdt og tilbyder bl.a. elevator, en skøn fælles gårdhave og privat parkering for ejendommens beboere.

Lejligheden er nymalet ligesom trægulvene er slebet/lakeret. Lejligheden indeholder: Stor møblerbar velkomstentré hvor det vil være oplagt at sætte skabe. 2 rummelige værelser med gode indretningsmuligheder. Stort flisebadeværelse med separat brus og plads til vaskemaskine/tørretumbler. Ældre køkken i åben forbindelse med opholdsstue, hvorfra der er udgang til den syd/vestvendte have.

Her er trægulve, termovinduer, billig fjernvarme og et usædvanligt skønt nærmiljø.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.