Randersgade 7, 3. tv., 2100 København Ø

"Penthouse" på indre Østerbro - øverst oppe med syd/vestvendt altan og elevator.

Lejligheden ligger helt ugenert med skøn syd/vestvendt altan og kig til det grønne gårdmiljø og smukke ejendomme. Beliggenheden er pragtfuld tæt på en af Københavns mest spændende indkøbsgader med små specialbutikker, åbne pladser og den helt rigtige feel-good-stemning. Endvidere kan du besøge Sankt Jakobs Plads, hvor der er udpræget "fransk attitude" på caféerne, restauranterne og Letz Shop. Læg dertil at du er i gå-afstand til søerne, Fælledparken og den nye metro ved Trianglen. Ejendommen er nyere, velholdt og tilbyder bl.a. en skøn fælles gårdhave og privat parkering for ejendommens beboere.

Lejligheden er nymalet, trægulvene er slebet/lakeret og du kan flytte direkte ind. Lejligheden indeholder: Velkomstentré med skab til overtøj. 2 gode lyse værelser med grønt kig og langt til genboerne. Hyggelig opholdsstue med masser af vinduer og udgang til pragtfuld sol-altan. Stort flisebadeværelse med separat brus og god plads til vaskesøjle. Ældre køkken som kunne trænge til lidt "kærlighed", hvis det skal være helt ideelt.

I foreningen er der elevator, usædvanligt skønt gårdmiljø, cykelparkering, privat parkering og kælderrum.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.