Folehaven 134, 2. tv., 2500 Valby

Valby's billigste 2-vær - her får du fri udsigt, altan og masser af kvadratmetre for pengene

Her kan du købe en stor, rummelig 2V på 57 kvm. i yderst veldrevet og velholdt ejendom. Glæd dig over nye opgange, billigt fællesvaskeri, tørrerum, cykelkælder, fællesrum/festlokale og en dejlig gårdhave med grønt og grillplads. Området omkring Folehaven udmærker sig ved, at du kommer hurtigt ind og ud af København. Du har indkøb 5 minutter fra lejligheden, ligesom der er bus og tog i nærheden. Derudover er du i cykelafstand til Valby C. med Spinderiet, specialbutikker, caféer, restauranter m.v. Er du til grønt, har du Vigerslev- & Valbyparken rundt om hjørnet.

Lejligheden kan overtages efter købers ønske, og indeholder: God fordelingsentré. Lyst renoveret køkken med fri udsigt til haven. Fin størrelse badeværelse med hvide fliser og rigelig plads til at bruse. Dejligt soveværelse med morgensol, rolig beliggenhed til haven og med plads til skabe. Syd/vestvendt opholdsstue med alkove og udgang til altan med fri udsigt.

Endvidere er der hvide vægge, flotte trægulve, termovinduer og perfekte rammer, hvis du skal dele med en skolekammerat - lejligheden skal have lidt kærlighed og en klat maling, og kan gøres top-lækker for få penge.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.