Kastanievej 17, 2791 Dragør

Stor 1-plans villa i det naturskønne Søvang med 4 store soveværelser, 2 badeværelser og en skøn lukket have

Her har du flere muligheder. Du kan enten beholde det nuværende hus, bygge et nyt eller opføre et 2-families hus på grunden og bo der med familien eller vennerne. Bestil allerede i dag en fremvisning på tlf. 3389 8900, og lad drømmen gå i opfyldelse.

Når du ankommer til Kastanievej 17, parkerer du bilen i den murede carport og går hen til huset på 155 m2. Du træder ind i den rummelige entre, hvor børnene let kan stille deres sko og hænge deres overtøj. Fra entreen har du det nyere badeværelse med kar på din venstre hånd og stuen lige fremme. Fra stuen kan du gå ud på terrassen, og nyde den skønne lukkede have med flere skønne solkroge. Om vinteren kan du lægge dig i sofaen, og nyde varmen fra brændeovnen - det har været et af yndlingsstederne for den nuværende familie. Fra stuen har du adgang til 2 store værelser samt køkkenet. I køkkenet har sælger haft mange gode stunder, og de har nydt at børnene har siddet ved barbordet og lavet lektier, mens forældrene har forberedt mad. Det er også fra køkkenet du tilgår de 2 andre store værelser, som let kan indrettes til en decideret børneafdeling med eget stort badeværelse. Badeværelset er fra 1975, så det har en del patina på bagen. Fra køkkenet er der også udgang til bryggerset.

Hvis du har drømt om at stå i tørvejr, når du ordner bilen eller arbejder ved din høvlebænk, kan det let lade sig gøre i det store udhus, hvor der både er plads til flere biler, høvlebænken samt familiens cykler.

Ejendommen ligger på en rolig, blind villavej i naturskønne Søvang, som er kendetegnet ved, at der er højt til himlen. Børnene kan trygt løbe over til vennerne og lege, mens du nyder det gode naboskab. Til børnene er der institutioner i nærområdet. I fritiden kan du spille tennis på den lokale tennisbane eller gå ned til Øresund og tage en tur i bølgen blå på en varm sommerdag. Øresund og Kongelundsskoven ligger tæt på boligen, og i skoven kan du nyde en god løbetur.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.