Sylviavej 13, 4. tv., 2500 Valby

Lys og indflytningsklar 2V øverst i ejendommen - smuk udsigt og top beliggenhed

I velholdt rødstensejendom ligger denne 62 kvm. store og flotte andelslejlighed. Foreningen vedligeholder løbende ejendommen, bl.a. med nye faldstammer, vandrør, termovinduer m.v. Her er et godt naboskab, og gode fællesfaciliteter i form af gårdmiljø og loftrum. Beliggenheden bliver ikke meget bedre - down-town Valby med kort afstand til et hav af hyggelige caféer, Spinderiet, station/bus, Tingstedet, Søndermarken og hele det hyggelige miljø omkring Nordisk film.

Forening med fornuftig økonomi i form af fast rente på realkreditlånet og afdrag på ca. kr. 750.000 om året. Gældsfaktor er ca. 50 %.

Lejligheden er nylig istandsat og venter bare på dine møbler. Skal den deles er den helt perfekt ligesom der er tilladelse til forældrekøb.

Indeholder: Fordelingsentré. Nyt køkken med god skabsplads. Nyt badeværelse med fliser og brus. Stor rummelig opholdsstue. Dejligt soveværelse med lige det ekstra plads. Fra alle rum er der fri og uhindret udsigt, hvilket også giver et dejligt lys i hele lejligheden.

Derudover er der filt på vægge, afhøvlede plankegulve, nyere elektricitet/tavle, termovinduer og fjernvarme.

NB: Køber opfordres til at få en konkret godkendelse til lejligheden/foreningen før lejligheden besigtiges.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.