Frederikssundsvej 68A, 2. th., 2400 København NV

Rummelig 3V lejlighed i eftertragtet forening - nyere køkken og 2 altaner.

Her bor du uhyre centralt i Nordvest med kort afstand til Nørrebro Bycenter, alsidige indkøbsmuligheder, fitness.dk og offentlig transport incl. en ny metrostation. Hvis man er til en løbetur eller en hyggelig aftentur hånd i hånd, er Utterslev Mose og Genforeningspladsen også indenfor kort afstand. Er du mere til København K. er det en rask cykeltur på 10 min. Med den udvikling der er i Nordvest, vil det dog være oplagt at blive i bydelen og nyde mulighederne.

Ejendommen er opført i gule mursten og er fra 1932. Der er her tale om en sund og veldrevet forening og ejendommen bliver løbende vedligeholdt, senest med tag, facader, nye taglejligheder m.v. Her er bl. a. gode fællesfaciliteter i form af kælderrum, cykelkælder, fælles vaskeri og dejligt grønt gårdanlæg.

Du får mange kvadratmetre for pengene, og skal forvente at lave finisharbejde, da lejligheden fremstår lidt slidt. Lejligheden indeholder: Entré. Nyere lyst køkken med hårde hvidevarer. Pragtfuld opholdsstue med dejlig karnap. Dejligt børneværelse/kontor med altan. Separat toilet. Stort separat flisebadeværelse med brus. Stort soveværelse med rolig beliggenhed mod gården og udgang til endnu en altan.

Lejligheden er yderst funktionel, rummelig og passer perfekt til den køber, der har brug for lige den ekstra plads. Her er plankegulve, termovinduer og billig varme.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.