Vestre Kvartergade 12, st. mf., 2650 Hvidovre

Pragtfuld 3-vær. andelslejlighed i den eftertragtede "Filmby"

Her tilbyder vi en naturskøn beliggenhed i den populære enklave "Filmbyen". Er du på udkig efter en tryg og historisk beliggenhed omkranset af marker, kreative mennesker og smukke kasernebygninger, skal du unde dig selv en fremvisning. Foreningen er kernesund med fastforrentede lån, afdrag og værdisættes efter den offentlige vurdering. Foreningen har netop omlagt sine lån, hvilket formentlig betyder en lavere boligafgift på sigt, jf. foreningens nyhedsbrev.

Der er et hyggeligt naboskab, ligesom der tilbydes vaskeri, grønt gårdmiljø med legeplads, gæstelejlighed og brugsret til loftrum. De daglige indkøb foretages i stationsmiljøet, og der er hurtig og nem adgang ind til København.

Lejligheden ligger afskærmet i stueetagen og tilbyder bl.a.: Dejlig velkomstentré med fin plads. Stort badeværelse med separat brus, gulvvarme og vaskemaskine. Soveværelse med god skabsplads. 2 smukke vestvendte stuer en suite med franske døre og et flot view gennem stuerne. Lyst og praktisk elementkøkken, åbent til stuen. Grundet lejlighedens placering i stueetagen, er der nem adgang til det grønne areal foran stuerne, hvor eftermiddags/aftensolen kan nydes.

Har du brug for en anden rumdeling, 2 soveværelser eller andet, lader det sig let gøre.

Endvidere kan du glæde dig over højt til loftet, charmerende sprossevinduer, flotte trægulve, billigt internet og det mest fantastiske nærmiljø i et aldeles unikt område.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.