Stengade 52A, mezz. mf., 2200 København N

Kæmpe 1V´er med dejligt stort badeværelse og rolig beliggenhed tæt ved Søerne. Kan nemt laves til en 2V

Her får man en lejlighed med en super placering og lige lidt ekstra kvm. Så er du til et tryghedskøb, bør du absolut kigge nærmere på denne gode begynderlejlighed.

Super velholdt gulstensejendom fra 1973 som bl.a. tilbyder et suverænt aflukket gårdmiljø med små hyggelige miljøer. For at par år siden fik ejendommen ordnet tag, vinduer, ligesom der er elevator, eget kælderrum og adgang til fællesvaskeri. m.m. Beliggenheden bliver ikke mere central. Her er 2 minutter til Skt. hans Torv, specialbutikkerne/caféerne omkring Elmegade, Assistens Kirkegård, Søerne, Dronning Louises bro - kort fortalt - pladask i centrum af det hele.

Lejligheden indeholder: Entré med rigtig god skabsplads. Kæmpe badeværelse med separat brus. Stor og lys stue med fri udsigt til parken på den anden side. Det nyere hvide køkken ligger i åben forbindelse til stuen, og du kan trække dig tilbage i alkoven, når du skal sove.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.