Lybækgade 6A, 1. th., 2300 København S

Gældfri og kernesund ældre andelsforening

130 veldisponerede kvm. med 2 altaner

I hjertet af Amager med populær beliggenhed udbydes lys og rummelig 5V-lejlighed med 2 solrige altaner og stort køkken/alrum. Her er centralt beliggende med kort afstand til Amager Strandpark, Holmbladsgade/Amagerbrogade og centrum. Der er desuden kun 5 minutters gang til Amagerbro Metrostation og Amager Centret. Her er små specialbutikker og cafeer rundt om hjørnet, hvis du sætter pris på hyggeligt nærmiljø.

Foreningen er stiftet i 1963, og er fuldstændig gældfri. Du får således 130 kvm. for kun kr. 22.300 pr. kvm, hvilket er en betragtelig rabat i forhold til en ejerlejlighed i området. Du har brugsret til 2 loftrum og en hyggelig have. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremtræder i særdeles god stand.

Du får glæde af lyst køkken/alrum med hårde hvidevarer samt udgang til altan. Rummelig opholdsstue med fin plads til den store sofa. Bryggers med vaskemaskine. Stort gennemgangsværelse med et væld af muligheder. Kæmpe soveværelse med god plads til skab. 2 regulære børneværelser, hvorfra der er walk-in-closet i det ene. Lyst flisebadeværelse.

Endvidere er der trægulve, nyere elektricitet, termovinduer og en yderst eftertragtet beliggenhed.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.