Finnegården 20, 2770 Kastrup

Stor 1 værelses rækkehus med udgang til egen terasse og grønt område

Velholdt rækkehus fra 1970, hvor du får udsigt til et skønt grønt lukket område bagved huset.. Her føles det som du har købt din første villa. Dine indkøb kan du hurtig klare på den anden side af vejen og KUA nås på 12 minutter med din cykel. Hjertet af København ligger kun 20 minutter væk fra huset, så du når let det pulserende Københavnerliv og kan hurtigt vende tilbage til roen i Finnegården 20.

Du har nu mulighed for at overtage "mosters" skønne rækkehus. Her vil du straks opleve entreen med god plads til at opbevare dit tøj i de indbyggede skabe. Fra entreen har du adgang til det store brusebadeværelse med mulighed for at installere en vaskemaskine. Køkkenet er det oprindelige, som "moster" har brugt igennem mange år, så her kan du enten friske det op eller selv bestemme, hvordan du vil have det til at se ud. Køkkenet ligger i forbindelse med stuen, hvor du har udgang til terrassen, hvor mange grill-aftener er nydt hen over somrene.

Her får du en perle af et rækkehus. Væggene og gulvene er lige blevet ordnet af sælger. så du skal blot selv bestemme, om du vil have nyt køkken eller flytte direkte ind.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.