Skovløbervej 4, st. th., 2400 København NV

Hyggelig 3V på lille stikvej med nyt køkken - ultrabillig ejerudgift

Yderst velholdt ejendom med bl.a. nyere tag, facader, opgange - attraktiv beliggenhed tæt på Nordvest's mangfoldige indkøbsstrøg, grønne arealer, transport og adskillige uddannelsesinstitutioner. Kort fortalt den perfekte beliggenhed. Her er gode fællesfaciliteter, såsom fællesvaskeri, gårdmiljø, pulterrum, motionsrum m.v. Du bliver medlem i en velstyret forening med orden i økonomien og et godt naboskab. Bemærk at der i ejerudgiften er indeholdt en opsparing på ca. kr. 3.600 p.a. for denne lejlighed.

Lejligheden er perfekt til at dele eller et ungt par, der køber for første gang - indeholder: Entré med god plads. Nyere køkken med nyere hårde hvidevarer og grøn udsigt. Badeværelse med brus og hvide fliser - lige med den ekstra plads. Stor dejlig stue med masser af lys - en suite med veldisponeret kontor/børneværelse. Rummeligt soveværelse mod gården.

Desuden får du lave ejerudgifter, pæne trægulve der er efterisoleret, lyse vægge, fjernvarme og masser af lys ind ad vinduerne.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.