Søndre Fasanvej 87B, 3. 4., 2000 Frederiksberg

Total indflytningsklar luksus 3-værelses med fri udsigt fra syd/vestvendt altan - skal ses

Med den allerbedste beliggenhed i bebyggelsen og tilbagetrukket fra vejen, kan vi nu tilbyde en sjælden atmosfærefyldt lejlighed med lys, luft og masser af sjæl. Velholdt gulstensejendom fra 1991 med grønne rekreative områder i umiddelbar nærhed, og en eftertragtet beliggenhed ca. 50 meter fra Søndermarken, Zoologisk have og alle Valby's små specialbutikker omkring Tingstedet og Spinderiet. Der er offentlig transport 30 sekunder fra lejligheden, ligesom der er gode og gratis parkeringsmuligheder på ejendommens private parkeringspladser. Der er brugsret til et kælderrum, festlokale, fælles vaskeri og grønt gårdmiljø med legeplads. Velstyret ejerforening med en velordnet økonomi, godt naboskab og gode faciliteter.

Indgangspartiet til opgangen er med mindre vindfang og derfra kan du tage elevatoren op til lejligheden, som indeholder: Rummelig velkomstentré med skabe. Nyt lækkert badeværelse med betonlook, gulvvarme og sep. bruseniche. Lys og veldisponeret opholdsstue med hjørnevindue, fri udsigt og udgang til syd/vestvendt og hyggelig altan. 2 rummelige værelser med masser af lys, fri udsigt og god skabsplads. Pragtfuldt nyt snedkertilpasset køkken med nye hårde hvidevarer og praktisk spiseplads med grøn udsigt.

Opbygningen i lejligheden er med udgangspunkt i masser af lys fra syd og vest, hjørnevinduer og rigtig dejlig stemning. Derudover har sælger istandsat lejligheden med kærlighed og passion, og du kan glæde dig over lyse vægge/lofter med filt, flotte lyse trægulve, gennemtænkte løsninger og flot køkken/bad.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.