Øresunds Alle 46, 2791 Dragør

119 etagemetre - Solid grundmuret villa på Øresunds Alle med dejlig stemning og mulighed for at bygge til

Vi har fornøjelsen af at præsentere en solid murstensvilla på en af Dragør's absolut mest eftertragtede adresse. Sælger har passet godt på huset, og har løbende vedligeholdt det. Beliggenheden på Øresunds Alle er en af de mest - hvis ikke den mest - attraktive placering i Dragør. Her kan du dufte, og har kort afstand til, vandet. Haven er nem at passe og tilbyder små hyggelige kroge, der er perfekt disponeret for solen.

Der er endvidere kort afstand til Dragør's hyggelige nærmiljø, og Strandstien gør gåturen ind til Dragør By til en nydelse. I Dragør's centrum får du glæde af charmerende brostensbelagte stræder, det maritime havnemiljø, masser af atmosfære samt skønne spisesteder og specialbutikker.

Her kan du glæde dig over 119 veldisponerede kvadratmetre, der fordeler sig på: Fra vindfang indgang til entréområde. Åbent lyst køkken/alrum med plads til det store selskab og mulighed for ekstra hygge, når pejsen tændes. Opholdsstue i åben forbindelse til alrum. Pragtfuld integreret og helårsisoleret havestue med et smukt lys og direkte udgang til haven. 2 rummelige badeværelser med separat bruseområde. 3 dejlige lyse værelser med mange anvendelsesmuligheder.

Huset er grundmuret med tegltag, har klinkegulv med gulvvarme og et skønt lys i rummene. Tilstandsrapporten underbygger det solide indtryk, som huset giver, og her kan I købe et dejligt hjem med en optimal beliggenhed.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.