Vigerslevvej 334, 2. tv., 2500 Valby

Velholdt og lys 3V med Vigerslevparken som baghave - Sydvendt altan

Her har I mulighed for at købe en veldisponeret 3-værelses lejlighed med optimal beliggenhed på 2. sal i velordnet ejendom. EF Vigerslev Engpark er en særdeles hyggelig og veldrevet forening, hvor der lægges vægt på godt naboskab og tryghed i hverdagen. Ejendommen vedligeholdes løbende (bl.a. faldsatmmer, stigstrenge, isolering m.v., ligesom faciliteterne omkring ejendommen er eftertragtede. Foreningen tilbyder bl.a. fælles vaskeri, store grønne arealer klods op ad Vigerslevparken, kælderrum, cykelparkering, tørrerum og grill-områder. Der er gode bus/togforbindelser i nærheden, og daglige indkøb klarer du tæt på lejligheden. Derudover er der masser af rekreative områder i parkerne omkring dig.

Lejligheden er løbende istandsat og fremtræder lys, indbydende og indeholder: God fordelingsentré. Flot kvalitetskøkken med alle hårde hvidevarer, herunder induktionskogeplader og vaskemaskine. Rummeligt badeværelse med fliser og separat brus. 2 skønne stuer en suite med masser af vinduer, franske døre og udgang til sydvendt altan. Soveværelse med god plads til dobbeltseng og skab.

Endvidere kan du glæde dig over lyse vægge/lofter, trægulve, nyere elektricitet med 400V indlagt, termovinduer og masser af vinduer, hvilket gør lejligheden dejlig lys.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.