Øresunds Alle 69, 2791 Dragør

Pragtfuld villa på Øresunds Alle med atmosfære og det smukkeste lys i alle rum

Her tilbyder vi en stilfuld og hyggelig villa på absolut bedste adresse. Sælger har passet godt på huset, og har løbende vedligeholdt det og optimeret det i forhold til lys, liv og respekt for det oprindelige. Beliggenheden på Øresunds Alle er en af de mest - hvis ikke den mest attraktive placering i Dragør. Her kan du både dufte og se vandet, ligesom have, terrasser og gårdhaven er perfekt disponeret for solen.

Der er således kort afstand til vandet, ligesom Strandstien gør gåturen ind til Dragør By til en nydelse. I Dragør's centrum får du glæde af charmerende brostensbelagte stræder, det maritime havnemiljø, masser af atmosfære samt skønne spisesteder og specialbutikker.

I mange af rummene er der store loft-til-gulv vinduer, hvilket betyder, at du kan følge lyset og solen hele dagen lang. Villaen indeholder: Hall/bibliotek med en række anvendelsesmuligheder. Værelsesgang. Rummeligt badeværelse med badekar og gulvvarme. 2 dejlige værelser, det ene med egen indgang - perfekt til teenageren eller dem med behov for liberalt erhverv. Praktisk bryggers med plads til vaskemaskine/tørretumbler, skabe m.v. Mellemgang med adgang til gæstetoilet, fyrrum, depotrum og vinkælder. Skøn spisestue i åben forbindelse til lyst, velholdt snedkerkøkken. Smuk opholdsstue med loft til kip og udgang til både østvendt terrasse/vestvendt gårdhave. Fra køkken, spisestue og opholdsstue er der kig til vandet.

På 1. sal er der et usædvanligt dejligt masterbedroom med udgang til balkon, hvorfra der er flot kig til vandet. Marmorbadeværelse med brus.

Derudover er der fine udenomsarealer i form af dobbelt carport, redskabsskur og en helt ugenert flisebelagt gårdhave, som med garanti bliver et af jeres yndlingsspots om sommeren. Haven er perfekt balanceret - ikke for stor, ikke for lille og nem at holde.

Kan overtages med det samme og er indflytningsklart.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.