Mortel Alle 21, 2791 Dragør

Villa til gør det selv-manden eller håndværkeren eller måske grunden til drømmehuset.

Her får du en villa fra 1971 til gør det selv manden eller håndværkeren, som selv ønsker at sætte sit eget præg på boligen. Du har også mulighed for at bygge drømmehuset på denne skønne grund med udsigt til hestefoldene, som er den nærmeste nabo. Boligen er perfekt både til børnefamilien, singlen eller parret, der har mod på at lave det sidste finish og få huset gjort 100% up-to-date.

Boligen indeholder en stor rummelig stue, hvor du snildt kan have en stor flyder af en sofa stående. Stuen har endvidere udgang til den sydvest vendte terrasse, og ligger i åben forbindelse til det nye hvide køkken. Fra køkkenet er der adgang til det store bryggers, hvor du let kan få ordnet vasketøjet eller opbevare overtøjet. Boligen indeholder desuden 3 store værelser, hvor der er god plads til børnenes leg, eller du kan bruge det ene til kontor. Desuden er der en god fordelingsentre og et istandsat badeværelse. Sælger har udskiftet ca. halvdelen af vinduerne til nye termovinduer.

Beliggenheden er eftertragtet i et børnevenligt område på en lukket vej, hvor du kan nyde naturen tæt på Amager Fælled og Kongelundsskoven med hundeskov, ridestier og cykelruter til sandstrandene på sydspidsen af Amager. Samtidig kan du handle lokalt i Vestamagercentret, mens en cykeltur til Fields i Ørestaden kun tager et kvarter, ligesom du kun er 20 min. i bil fra Rådhuspladsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.