Søvang Alle 5B, 2. TH., 2770 Kastrup

Lys og rummelig 2-vær. med solrig altan - Fri parkering og billige ejerudgifter

Her kan vi tilbyde en perfekt lejlighed med mange gode faciliteter indenfor kort afstand. Lad os blot nævne Strandparken et par hundrede meter væk - her kan du boltre dig i vandet, gå nogle hyggelige ture, besøge "Planeten" eller dyrke forskellige former for vandsport. Der er en Metro station ca. 100 meter fra lejligheden, og du er således i lufthavnen på 5 minutter eller i København City på 12 minutter. Endvidere er der indkøb og caféer/restauranter i umiddelbar nærhed af lejligheden. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og du kan bl.a. glæde dig over parkeringsareal i gården, fælles vaskeri og eget kælderrum med god plads.

Lejligheden ligger rigtigt for solen og indeholder: Velkomstentré med stort skab. Lyst køkken med alt hvad du skal bruge af hårde hvidevarer og god plads til kulinariske udfoldelser. Soveværelse med fin plads til dobbeltseng. Stort badeværelse med hvide fliser og siddekar. Lækker og lys opholdsstue med udgang til syd/vestvendt altan og mange fine indretningsmuligheder.

Her er nyere elektricitet, trægulve, hvide vægge og super gode rammer i et hyggeligt og trygt kvarter.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.