Florensvej 1, 1. tv., 2300 København S

Indflytningsklar famililejlighed med altan og fri udsigt til grønne villahaver

I det populære og trygge "Italienskvarteret" ligger denne hyggelige familielejlighed. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og ligger tilbagetrukket omkranset af grønne områder, med hyggelige birketræer og gode fællesfaciliteter. Beliggenheden er i top, og lejligheden ligger helt ugeneret med fri udsigt til grønne villahaver. Her er du i gå-afstand til Metroen samt Amager Strandpark. Derudover har du offentlig transport, let adgang til gratis parkering og dagligvare-butikker rundt om hjørnet. Her er den perfekte kombination af nærhed til København city, uddannelsesinstitutioner og samtidig med let adgang til grønne friarealer.

Foreningen er velstyret og tilbyder bl.a. eget kælderrum, cykelparkering, "byttecentral" og legeplads. Foreningen planlægger en reparation og omfugning af samtlige facader, hvilket betyder at ejerudgifterne vil stige ca. kr. 400 pr. md. Sælger lejer en garage, og lejemålet kan muligvis overtages af ny køber.

Lejligheden er løbende istandsat, fremstår i fin stand og indeholder: Fordelingsentré med god plads. Rummeligt flisebadeværelse med brus. Nyere hvidt køkken med alle hårde hvidevarer. Lys og veldisponeret opholdsstue med gode indretningsmuligheder og udgang til solrig sydvendt altan. Stort soveværelse med skab og 2 vinduer, hvilket giver rigtig meget lys. Kontor/børneværelse.

Derudover kan du glæde dig over lyse trægulve, hvide vægge, nyere elektricitet fræset ind i væggene, stuk i loftet og billig fjernvarme.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.