Reventlowsgade 20, mezz. tv., 1651 København V

Totalistandsat 4-værelses familielejlighed i gå-afstand til alt

I hyggelig ejendom fra 1887 ligger denne ekstremt flotte 4V med en yderst central beliggenhed. Den markante hovedejendom præsenterer sig flot, og det hyggelige gårdmiljø står over for en renovering. Her får I alt det gode fra Vesterbro - dagligvarebutikker, små lokale specialbutikker, hippe værtshuse/restauranter, det lystige liv, Sønder Boulevard samt grønne børnevenlige områder. Metro og øvrig transport er indenfor 2 minutter, ligesom I kan cykle til alt. Ejerforeningen består af 1 opgang, og der er et fint sammenhold, hvor alle kender alle. Der er brugsret til loftrum og en løbende opsparing til fremtidige projekter.

Lejligheden er indenfor de senere år totalrenoveret, og opfylder alle de behov der efterspørges i dag - kom og nyd: Fin entré. Rummeligt soveværelse mod gården samt god skabsplads. Hyggeligt børneværelse/kontor. Lækker opholdsstue i åben forbindelse til husets hjerte - smukt køkken/alrum designet til fællesskab og gastronomi. Mellemgang til praktisk bryggers med vaskesøjle, skabe og nedgang til gården. Kæmpe badeværelse med sep. brus og gulvvarme.

Lejligheden er indflytningsklar og står med lyse vægge/lofter med filt, ny elektricitet, flotte afhøvlede/olierede plankegulve, termovinduer, stuk i loftet og masser af good Vesterbro-feeling.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.