Jansvej 1, 1. 4., 2300 København S

Hyggelig 2-værelses "pigelejlighed" med skønt lysindfald - Ultralave ejerudgifter

Her tilbyder vi en perfekt beliggenhed ved Sundbyvester Plads, tæt på offentlig transport, Amager Strandpark og masser af gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Ejendommen er yderst velholdt bl.a. med termovinduer, nyere tag og billig fjernvarme. I foreningen er der brugsret til fælles cykelrum, tørrerum og kælderrum ligesom der er brugsret til et superhyggeligt grønt gårdmiljø, hvor de varme dage kan nydes med venner og naboer. NB: sælger har betalt for renoveringen, og der overtages ingen fælleslån.

Man træder ind lejlighedens rummelige entré. Adgang fra entré til fint soveværelse med plads til dobbeltseng og opbevaring. Stor lys og atmosfærefyldt opholdsstue med plads til hygge- og spiseområde. Nyere lyst køkken i halvåben forbindelse til stuen - perfekt når du har gæster. Køkkenet har masser af skabe og alt i hårde hvidevarer. Nyere badeværelse med klinker, sep. bruseplads og i en rigtig god størrelse. Mellemgang med dejligt opbevaringsskab.

Lejligheden fremtræder i god stand og du kan endvidere glæde dig over lyse vægge, plankegulve, lidt stukkant og masser af lys ind gennem vinduerne.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.