Roskildevej 98, st. tv., 2000 Frederiksberg

Totalistandsat med altan - Luksus fra ende til anden

I velholdt gulstensejendom tilbyder vi nu en ideel delelejlighed med masser af lys. Foreningen er velstyret, og sørger for en løbende vedligeholdelse af ejendommen samt de mange fællesfaciliteter. Du bor super centralt med masser af offentlig transport, kort afstand til København K og uddannelsesinstitutioner, gode indkøbsmuligheder samt Frederiksberg's skønne grønne områder. Derudover er der brugsret til kælderrum, fælles vaskeri/tørrerum, cykelkælder og grønne områder.

Lejligheden er i 2018 totalistandsat, og fremtræder i exceptionel god stand. Indeholder: Velkomstentré med indbyggede skabe. Lækkert badeværelse med sep. brus. Pragtfuldt køkken i åben forbindelse til stue/alrum, hvorfra der er udgang til altan. Der kan endvidere sættes en væg op, hvis du har behov for et ekstra værelse. Rummeligt soveværelse.

Du skal ikke tænke på vedligeholdelse de næste mange år, idet der er nye gulve og ny isolering under gulvene, ny elektricitet, nyt badeværelse, nyt køkken, nye hårde hvidevarer, hvide vægge/lofter med filt m.m.m.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.