Mågevej 52, st. tv., 2400 København NV

INGEN HJEMFALDSPLIGT - Stemningsfuld og nyistandsat "pigelejlighed" i velfungerende ejendom

Denne skønne lejlighed er beliggende på en sidevej til Frederikssundsvej, uhyre centralt i Nordvest og København. Kort afstand til Nørrebro Bycenter, alsidige og døgnåbne indkøbsmuligheder, fitness.dk og offentlig transport incl. en ny metrostation om kort tid. Hvis man er til en løbetur eller en hyggelig aftentur hånd i hånd, er Utterslev Mose og Genforeningspladsen også indenfor kort afstand. Er du mere til søerne og København K. er det en rask cykeltur på 10 min.

Ejendommen bliver løbende vedligeholdt og har netop afsluttet et projekt med nye vinduer, tagrenovering, facade m.v. og den fremtræder i rigtig god stand. Ydermere forventes et splinternyt gårdanlæg i sommeren 2019, som etableres i samarbejde med Københavns kommune. Der er adgang til kælder/loftrum, fællesvaskeri, gårdmiljø og tørrerum.

Sælger har lagt meget liv og sjæl i lejligheden, og den fremstår sjældent hyggelig og indbydende - indeholder: God fordelingsentré. Rummeligt badeværelse med fliser. Helt nyt lækkert køkken med luft og rigelig skabsplads. Soveværelse mod gården med lækker "New Yorker-væg". Skøn opholdsstue med rigtig gode indretningsmuligheder.

Lejligheden er yderst funktionel, rummelig og passer perfekt til den køber, der ønsker en indflytningsklar 2V med plankegulve, termovinduer og billig varme.

Der er IKKE hjemfaldspligt på lejligheden.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.