Brigadevej 12, 4. th., 2300 København S

Penthouse 2V på indre Amager med lave ejerudgifter - tæt på Metro, City og Amager strandpark

I hyggelig ejendom fra 1898 med al den charme det bringer med sig, ligger denne lyse penthouse 2V øverst oppe. Ejendommen ligger helt i top på stillevej på indre Amager. Her er du således tæt på metro, Amagerbrogades hyggelige specialbutikker, City og Islands Brygge. Foreningen har besluttet at renovere facaden, hvilket forventes at starte op i løbet af kort tid. Til ejendommen er der ydermere en dejlig brostensbelagt gård og et fællesvaskeri.

Lejligheden fremtræder i pæn stand og indeholder: Entré med plads til overtøj og sko. Rummeligt badeværelse med separat bruseplads. Lyst nyere køkken med god skabsplads og de nødvendige hårde hvidevarer. Skøn vinkelstue med fin plads til sofaarrangement og spisebord. Soveværelse med plads til seng og klædeskab.

Endvidere får du smukke fritlagte bjælker i stuen, lyse plankegulve, lyse vægge, termovinduer og brugsret til et loftrum.

En lille perle af en lejlighed med den helt rigtige beliggenhed og stand.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.