Søndre Fasanvej 87E, st. 4., 2000 Frederiksberg

Pragtfuld indflytningsklar 2-vær. med vestvendt have/terrasse - 20 meter til Søndermarken

Her tilbyder vi en lys vestvendt 2-værelses med direkte udgang til eget aflukkede have/terrasseområde - unik tilbagetrukket beliggenhed ca. 20 meter fra Søndermarken med alle dets grønne, rekreative arealer. Derudover har du Zoologisk have og alle Valbys små specialbutikker omkring Tingstedet og Spinderiet i umiddelbar nærhed og indenfor gå-afstand. Hovedejendommen er yderst velholdt og velstyret, ligesom der er brugsret til et kælderrum, festlokale, fælles vaskeri og grønt gårdmiljø med legeplads. Der er parkerngspladser på foreningens område, og der medfølger 1 licens til lejligheden.

Indgangspartiet til opgangen er med mindre vindfang og elevator. Lejligheden indeholder: Entré med god skabsplads. Eftertragtet størrelse badeværelse med fliser, gulvvarme og sep. bruseniche. Lys opholdsstue med hjørnevindue og direkte udgang til ugenert have/terrasseområde med sol. Stuen er i åben forbindelse til elementkøkken med hårde hvidevarer. Regulært og rummeligt soveværelse ligeledes med god skabsplads.

Lejligheden er nymalet ligesom trægulvene er slebet/lakeres - kom ud og oplev den gode stemning i lejligheden.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.