Strandlinien 37B, 2791 Dragør

Dragør gammel by, kik til havet og et hus hvor du kan forme din egen drømmebolig - Sjældent udbudt

Med sublim beliggenhed i Dragørs hyggelige og eftertragtede gamle bydel, kan vi nu tilbyde et ægte håndværkertilbud. Hovedejendommen er under opdeling i 2 selvstændige matrikler, og den udbudte ejendom ligger tilbagetrukket med alle muligheder for at lave sin egen drømmebolig. Til boligen er en hyggelig og helt klassisk "gammel bydel have" - sydvendt og med masser af sol, stort udhus og kig til vandet.

Ejendommen er grundlæggende i god stand, dog skal køber forvente at istandsætte/udskifte vinduer samt gennemgå facaden. Stråtaget er skiftet for ca. 10 år siden (sælgeroplysning). Køber skal påregne at etablere stikledninger til elektricitet/naturgas.

Der er opsat brandmur mellem de 2 matrikler, ligesom der etableres hegn ved skelpæle. Derudover skal køber selv istandsætte og indrette ejendommen, herunder nyt køkken, nyt badeværelse, ny elektricitet, nye gulve/evt. nyt terrændæk, male/tapetsere med mere. Til ejendommen hører et 15 kvm. stort udhus, med et utal af anvendelsesmuligheder.

Haven skal i forbindelse med udmatrikuleringen opdeles. Der laves ikke tilstandsrapport i forbindelse med salget, men tidligere udarbejdede rapporter kan tilsendes.

Plantegningen tager udgangspunkt i en tænkt stue/værelsesopdeling, og således ikke udtryk for de aktuelle forhold.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.