Søndre Fasanvej 87E, 4. 1., 2000 Frederiksberg

Sælgende overskrift

Skøn 2-vær. med vestvendt altan og frit kig udover byen

Her tilbyder vi en lys vestvendt 2-værelses med frit og ugeneret kig fra vinduerne - unik beliggenhed ca. 20 meter fra Søndermarken med alle dets grønne, rekreative arealer. Derudover har du Zoologisk have og alle Valbys små specialbutikker omkring Tingstedet og Spinderiet i umiddelbar nærhed og indenfor gå-afstand. Hovedejendommen er yderst velholdt og velstyret, ligesom der er brugsret til et kælderrum, festlokale, fælles vaskeri og grønt gårdmiljø med legeplads. Der er parkerngspladser på foreningens område, og der medfølger 1 licens til lejligheden.

Indgangspartiet til opgangen er med mindre vindfang og derfra kan du tage elevatoren op til lejligheden, som indeholder: Entré med skabe. God størrelse badeværelse med fliser, gulvvarme og sep. bruseniche. Skøn opholdsstue med hjørnevindue, fri udsigt og udgang til ugenert vestvendt altan. Stuen er i åben forbindelse til elementkøkken med hårde hvidevarer. Regulært og rummeligt soveværelse med skabsplads.

Lejligheden er nymalet ligesom trægulvene er slebet/lakeres - kom ud og oplev den gode stemning i lejligheden.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.