Ane Katrines Vej 8, 1. TV., 2000 Frederiksberg

Pragtfuld og rummelig 2V med altan, køkken/alrum og stort badeværelse.

Her tilbyder vi en hyggelig lejlighed i et stille, roligt og eftertragtet kvarter. Her får du både Frederiksberg's grønne rekrative arealer og Nørrebro's hippe Stefansgade-kvarter lige rundt om hjørnet. Endvidere er der alle tænkelige butikker, små caféer, special- og genbrugsbutikker samt nem adgang ind og ud af byen. Ejendommen og foreningen er populær og velstyret. Der er både loft/kælderrum, cykelparkering, gårdmiljø med petanque/legeplads ligesom der netop er afsluttet et større projekt hvor der er skiftet stigstrenge/faldstammer, indrettet kældre, renoveret opgange/gadedøre, ordnet have m.m.

Lejligheden har en dejlig stemning og indeholder: Godt entréområde med skabsplads. Stort badeværelse med fliser, separat bruseplads og vindue. Veldisponeret soveværelse med skabsvæg. Stort åbent stue/alrum/køkken med mange indretningsmuligheder og udgang til solrig opholdsaltan.

Endvidere er der trægulve, nyere elektricitet, nyere termovinduer, altandør og hoveddør, lyse vægge og masser af god stemning til den nye køber.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.