Frederikssundsvej 68G, 4. th., 2400 København NV

Sælgende overskrift

Rummelig 3V hjørnelejlighed på 4. sal med fri udsigt og 2 altaner.

Her bor du uhyre centralt i Nordvest med kort afstand til Nørrebro Bycenter, alsidige indkøbsmuligheder, fitness.dk og offentlig transport incl. en ny metrostation om kort tid. Hvis man er til en løbetur eller en hyggelig aftentur hånd i hånd, er Utterslev Mose og Genforeningspladsen også indenfor kort afstand. Er du mere til København K. er det en rask cykeltur på 10 min. Med den udvikling der er i Nordvest, vil det dog være oplagt at blive i bydelen og nyde mulighederne.

Ejendommen er opført i gule mursten og er fra 1932. Der er her tale om en sund og veldrevet forening og ejendommen bliver løbende vedligeholdt, senest med tag, facader, nye taglejligheder m.v. Her er bl. a. gode fællesfaciliteter i form af kælderrum, cykelkælder, fælles vaskeri og dejligt grønt gårdanlæg.

Du får mange kvadratmetre for pengene, og skal forvente at lave finisharbejde, da lejligheden fremstår lidt slidt. Lejligheden indeholder: Entré. Lyst åbent køkken til rummelig hjørne opholdsstue med 2 altaner - 1 østvendt og 1 sydvendt. Fra stuen adgang til mindre værelse med masser af lys. Stort soveværelse med et vald af indretningsmuligheder. Stort flisebadeværelse med separat brus.

Lejligheden er yderst lys og funktionel, rummelig og passer perfekt til den køber, der har brug for lige den ekstra plads. Her er plankegulve, termovinduer og billig varme.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.