Søndre Fasanvej 87C, st. 2., 2000 Frederiksberg

Indflytningsklar 3-værelses med udgang til dejligt sydvendt havestykke - attraktiv beliggenhed tæt på Søndermarken/Frederiksberg have.

Velholdt gulstensejendom fra 1991 tilbagetrukket fra vejen og med grønne rekreative områder i umiddelbar nærhed. Her får du en veldisponeret 3-værelses med en efterspurgt beliggenhed ca. 50 meter fra Søndermarken, Zoologisk have og alle Valby's små specialbutikker omkring Tingstedet og Spinderiet. Der er offentlig transport uden for døren, ligesom der er gode parkeringsmuligheder på ejendommens private parkeringsområde. Der er brugsret til et kælderrum, festlokale, fælles vaskeri og grønt gårdmiljø med legeplads.

Indgangspartiet til opgangen er med mindre vindfang og dørtelefon. Lejligheden indeholder: Entré med skabe. God størrelse badeværelse med fliser, gulvvarme og sep. bruseniche. Skøn opholdsstue med udgang til haven og et væld af indretningsmuligheder. 2 rummelige værelser med masser af lys. Dejligt elementkøkken med god mulighed for at etablere en spiseplads ved vinduet.

Lejligheden fremstår nymalet med flotte trægulve. Termovinduer, billig varme og hyggelige naboer..

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.