Knabrostræde 25, 1., 1210 København K

Skønne kvadratmetre til dig, der vil have City, Gamle Stad og storbyfeeling

I smuk fredet ejendom fra 1838 tilbyder vi her en hel etage til livsnyderen, der vil have den helt rigtige location i København. Kvarteret omkring Snaregade, Magstræde og Nybrogade er kendetegnet ved smukke fredede ejendomme, kanaler, museer, samt alle muligheder for at nyde Københavns mangfoldige café- og restaurantliv. "Strædet" og strøget er rundt om hjørnet, ligesom du befinder dig i miljøet omkring Højbro Plads efter en kort gå-tur. Her vil du ligeledes have en Metrostation om kort tid. Ejendommen er løbende istandsat/vedligeholdt herunder facader, tag, opgange, lyskasser m.v. Derudover er der en løbende opsparing til fremtidig vedligeholdelse, som er indeholdt i den månedlige ejerudgift.

Lejligheden er løbende holdt vedlige, men køber skal forvente lidt opdatering - lejligheden indeholder: Stor velkomstentré med skabsplads. Særdeles lys hjørnestue med hyggeligt kig til Snaregade/Magstræde. Spisestue med nem adgang til elementkøkken. 2 soveværelser - det ene med egen dør, hvilket gør det perfekt til teenageren/udlejning. Stort badeværelse med separat bruseafsnit og fliser.

Foreningen tilbyder fællesvaskeri (indgang fra Kompagnistræde), kælderrum og adgang til en lille del af gårdmiljøet, der er indrettet hyggeligt med farverige blomster.

Der er hele 13 vinduer i stuer/værelser, hvilket gør lejligheden særdeles lys, ligesom du kan glæde dig over flotte paneler, trægulve og den helt rigtige stemning.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.