Hovedgaden 22F, 2791 Dragør

Sælgende overskrift

Fuldstændig indflytningsklart rækkehus med både havestykke og terrasse.

Her tilbyder vi et smukt og stemningsfyldt rækkehus med rolig beliggenhed i det atmosfærefyldte St. Magleby. Er du til idyl, hyggeligt nærmiljø med gadekær og grønne, rekreative områder, og alligevel centralt til både Dragør, København, indkøb, strand, vand, ny svømmehal på vej og hvad hjertet ellers kan begære? I bekræftende fald skal du kigge nærmere på dette velholdte rækkehus. Ejendommen har tidligere huset Gamle Kro og er i 2013 bygget om til skønne rækkehuse/lejligheder efter alle kunstens regler. Her skal I de næste mange år kun spekulere på at nyde livet, da alt indvendigt er renoveret og fremstår nyt, lækkert og lyst.

Ejerforeningen tilbyder fælles hobbyrum/værksted i kælderen, ligesom der er cykelrum og eget kælderrum. Der er også mulighed for egen parkeringsplads samt brugsret til dejligt havestykke/terrasse med direkte udgang fra rækkehuset.

Rækkehuset har mange anvendelsesmuligheder, og er perfekt uanset om du er en lille familie eller er enlig. Kom og oplev stemningen - indeholder: Entréområde. Lækkert lyst køkken i bedste materialer og med alle hårde hvidevarer - åbent til stor hyggelig opholdsstue med direkte udgang til haven og masser af plads til hygge- og spiseafdeling med plads til det helt store middagsselskab. Rummeligt badeværelse med vaskesøjle, gulvvarme, Unidrain og separat brus. Trappe til 1. sal. Repos med adgang til alle værelser. 2 rummelige og praktiske værelser med indbyggede skabe, karnap og rigtig fin plads. Loftareal over det ene værelse.

Her får I have, terasse og græs under fødderne kombineret med easy-living uden de store vedligeholdelsesopgaver.

Velkommen!

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.