Kapelvej 46, st. th., 2200 København N

Pragtfuld 4-vær. på 118 kvm - Herskabsfølelse og suveræn beliggenhed

I mindre og hyggelig rødstensejendom fra 1918 kan vi nu tilbyde en lys og velholdt lejlighed med et hav af muligheder. Her har du en høj stuelejlighed, nærmest 1. sal, med masser af lys ind ad vinduerne. Foreningen er vesltyret og der er i ejerudgifterne en stor månedlig opsparing til fremtidig vedligeholdelse. Der er brugsret til stort fælles kælderareal, loftrum og en fælles gård, som foreningen i samråd med Københavns kommunes "projekt grønne gårde" planlægger at istandsætte/forskønne. Beliggenheden er ideel - stille sidegade til Rantzausgade med Hans Tavsens Park, Assistens og søerne indenfor kort afstand. Daglivarebutikker, caféer og de små specialbutikker har du ligeledes i behagelig afstand.

Lejligheden er løbende renoveret og indeholder: Dejlig velkomsentré. Nyere køkken med hårde hvidevarer og spiseplads. Rummeligt og nyistandsat badeværelse med separat brus og vaskemaskine. 2 atmosfærefyldte stuer en suite med plankegulve, højt til loftet og smukke stuklofter. Veldisponeret soveværelse mod gården. Endnu et værelse med et gode muligheder for anvendelse.

Lejligheden fremstår velholdt med lyse vægge, højt til loftet, plankegulve, nyere elektricitet - en skøn lejlighed med veldisponerede kvadratmetre.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.