Tjørnerækken 3, 3. tv., 2300 København S

Sælgende overskrift

Prisbillig og yderst hyggelig dele 2V med altan

Leder du efter en prisbillig 2V i rolig sidegade i Holmbladsgadekvarteret, skal du kigge på denne. Tjørnerækken er en hyggelig sidegade til Holmbladsgade, som bl.a. byder på små caféer, restauranter, specialbutikker og dagligvarebutikker. Derudover er du tæt på Amager Strandpark og metrostation. Derudover er der kort afstand til Christianshavn og København City. Hovedejendommen er løbende vedligeholdt, og tilbyder bl.a. et rigtig hyggeligt gårdmiljø, kælderrum til lejligheden og et fællesvaskeri.

I lejligheden mærker du den gode stemning i samme øjeblik, du træder ind af døren - indeholder: Fordelingsentré. Veldisponeret opholdsstue med hyggelig alkove, mange indretningsmuligheder og udgang til altan. Regulært soveværelse med fransk altan og kig til det skønne gårdmiljø. Charmerende køkken med plads til en lille morgen-kaffe-plads. Badeværelse med hvide fliser og brus.

Endvidere kan du glæde dig over plankegulve, hvide vægge, termovinduer og masser af lys i lejligheden. Lejligheden er charmerende, velindrettet og skal den stå knivskarpt, skal du bruge lidt penge på istandsættelse.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.