Øresunds Alle 16B, st. tv., 2791 Dragør

Sælgende overskrift

Pragtfuld 3-værelses med stor solrig terrasse og en fantastisk beliggenhed

Her tilbyder vi en yderst velindrettet 3-værelses lejlighed på 96 lyse kvadratmetre. Beliggenheden på Øresunds Alle er en af de mest - hvis ikke den mest - attraktive placering i Dragør. Hovedejendommen, der er opført i 2003, ligger i 2. række fra vandet og tilbyder bl.a. tagterrasse, parkering, kælderrum samt elevator. Der er kort afstand til vandet, ligesom Strandstien gør gåturen ind til Dragør By til en nydelse. I Dragør's centrum får du glæde af charmerende brostensbelagte stræder, det maritime havnemiljø, masser af atmosfære samt skønne spisesteder og specialbutikker.

Lejligheden ligger i gavlen hvilket gør den lys med vinduer til både øst, syd og vest. Indeholder: Velkomstområde foran hoveddøren. Stor entré/hall-område. Flot badeværelse med separat bruseafsnit, vaskesøjle og gulvvarme. Rummeligt soveværelse med fin skabsplads. Lyst køkken med vindue til det grønne og alle hårde hvidevarer. Endnu et værelse der kan benyttes som TV-stue, spisestue, gæsteværelse eller andet. Skøn opholdsstue med naturlig opdeling i spise- og hyggeafdeling samt udgang til vestvendt terrasse med elektrisk markise.

Lejligheden fremstår velholdt med lakerede trægulve, lyse vægge, gulvvarme overalt og har bl.a. fået nye termostater.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.