Frederikssundsvej 68B, 3. mf., 2400 København NV

Sælgende overskrift

Lys og indflytningsklar 2 værelses med altan - tilbagetrukket og super beliggenhed.

Denne skønne lejlighed er beliggende tilbagetrukket fra Frederikssundsvej, uhyre centralt i Nordvest. Kort afstand til Nørrebro Bycenter, alsidige indkøbsmuligheder, fitness.dk og offentlig transport incl. en ny metrostation om kort tid. Hvis man er til en løbetur eller en hyggelig aftentur hånd i hånd, er Utterslev Mose og Genforeningspladsen også indenfor kort afstand. Er du mere til København K. er det en rask cykeltur på 10 min.

Ejendommen er opført i gule mursten og er fra 1932. Der er her tale om en sund og veldrevet forening og ejendommen bliver løbende vedligeholdt, senest med tag, facader, nye taglejligheder m.v. Her er bl. a. gode fællesfaciliteter i form af kælderrum, cykelkælder, fælles vaskeri og dejligt grønt gårdanlæg.

Sælger har lagt meget liv og sjæl i lejligheden, og den fremstår sjældent atmosfærefyldt - indeholder: Entré. Lyst køkken med både opvaske- og vaskemaskine og fin skabsplads. Lys opholdsstue med hyggelig karnap. Funktionelt soveværelse med udgang til altan. Badeværelse i en god størrelse og med nyere toiletmøbel.

Lejligheden er yderst funktionel, rummelig og passer perfekt til den køber, der ønsker en indflytningsklar 2V med plankegulve, termovinduer og billig varme.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.