Banebrinken 95, 2. 41., 2400 København NV

Sælgende overskrift

Kæmpe 2V i velordnet ejendom - Rummelig, stor altan og parklignende gårdmiljø

I nyere velholdt ejendom med et utal af fællesfaciliteter, kan vi tilbyde en flot 2V med masser af lys. Lad os i flæng nævne at der er brugsret til kælderrum, fællesvaskeri, motionsrum, cykelkælder, parkeringspladser, festlokale m.v. Beliggenheden er med Netto rundt om hjørnet, S-tog og busser stort set udenfor døren og en række uddannelsesinstitutioner i nærheden. Skal du ind til det centrale Nørrebro, er det 10 minutter fra lejligheden. Foreningen fik ordnet tag sidste år, hvilken udgift sælger har betalt kontant. Derudover er der løbende skiftet vinduer, installationer m.v.

Sælger har passet på lejligheden og du kan glæde dig over: Rummelig velkomstentré med ekstra rum, der kan bruges som garderobe, lille kontor eller andet. Praktisk og lyst spisekøkken med masser af skabsplads. Nyere badeværelse med separat brus og gulvvarme. Skøn lys opholdsstue med kæmpe vinduesparti og direkte udgang til terrassen/altanen. Soveværelse med fin plads til dobbeltseng og skabe.

Endvidere trægulve, lyse vægge, termovinduer og mulighed for at flytte hurtigt ind. En super lejlighed, der bestemt er et besøg værd!!

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.