E C Hammersvej 13, 1. th., 2791 Dragør

Sælgende overskrift

Stor, lys og rummelig 3-værelses i det centrale og hyggelige Dragør.

Med gå-afstand til de små brostensbelagte gader i Dragør's gamle og atmosfærefyldte centrum, har vi nu fornøjelsen at tilbyde en 76 kvm. stor 3-værelses med hele 3 franske altaner. Her får du det bedste af alle verdener med en central og alligevel yderst rolig beliggenhed - Øresunds Alle, vandet og hyggelige specialbutikker finder du lige rundt om hjørnet. Ejendommen er opført i 1947 og er generelt velholdt. Der er eget skur samt loftrum til lejligheden.

De 76 kvm. fordeler sig således: Fin velkomstentré. Badeværelse med fliser og separat bruseafsnit. Lyst køkken med alt i hårde hvidevarer. Stor dejlig og lys opholdsstue med franske døre og fransk altan. Veldisponeret soveværelse med specialbygget skabsvæg og fransk altan. Stuen er en suite med gæsteværelse/kontor hvor der er yderligere en fransk altan.

Derudover er der plankegulve, hvide vægge og termovinduer. Skal lejligheden stå tip top kan køber overveje at renovere køkken og bad.

Kom og se en dejlig lejlighed med en eftertragtet beliggenhed.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.