Frederikssundsvej 129A, 3. th., 2700 Brønshøj

Sælgende overskrift

2 altaner - Skal istandsættes - Optimal delelejlighed - Fremragende udsigt

Her tilbyder vi en skøn udsigtslejlighed, der i den grad egner sig som delelejlighed. Foreningen er velstyret og med et godt naboskab. Der var en større renovering for nogle år siden, der bl.a. indholdt et renoveret tag. Beliggenheden er ultra central med al verdens butikker indenfor gå-afstand, busser ind og ud af byen, smukke rekreative områder - samtidig er du i cykelafstand til CBS, metropol og andre uddannelsesinstitutioner. Vil du bare hygge hjemme, kan du gå ned i det nyanlagte grønne gårdmiljø, og sætte dig i solen.

Du skal forvente istandsættelse af lejligheden, og du kan således sætte dit eget præg - indeholder: Fin fordelingsentré. Lyst elementkøkken. Veldisponeret opholdsstue med udgang til altan, hvorfra der er den smukkeste udsigt til Brønshøj parken. Rummeligt soveværelse med endnu en altan og udsigt til foreningens nye gårdmiljø. Vær opmærksom på at nuværende beboer har byttet rundt på stue/soveværelse. Fin størrelse badeværelse med hvide fliser og badekar.

Her bor I supercentralt og roligt på 3. sal og kan desuden glæde jer over en lys lejlighed, lidt stukkanter, plankegulve, termovinduer og brugsret til loftrum.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.